VIN Preverite BMW

V Nemčiji se blagovna znamka šteje za veliko bolj luksuzno kot Mercedes. Treba je omeniti, da podjetje, ustanovljeno v Münchnu, proizvaja tudi motorna kolesa in celo kolesa. BMW je skozi leta naredil inovativne raziskave za izboljšanje svojih izdelkov. Poleg tega so avtomobili zaradi visoke kakovosti, širokega trženja in zgodovine podjetij precej dragi. Zato se mora veliko ljudi, ki so že dolgo sanjali o avtohtonem podjetju iz Bavarske, odločiti za rabljena vozila. To seveda povzroča možnost nakupa avtomobila v slabšem stanju, kot ga je prijavil prodajalec. Kako se izogniti takšni situaciji?

VIN Check BMW vsebuje 17 znakov. Prvi lik nam pove, kje je bil zgrajen avto, drugi in tretji – kdo je proizvajalec, znaki od 4 do 8 mest o blagovni znamki, velikosti in vrsti motorja. 9. je varnostna koda proizvajalca, 10. modelno leto avtomobila, 11. – označuje, kateri obrat je sestavil vozilo. znaki od 12 do 17 mest so serijska številka avtomobila. Zelo pomembno je vedeti kako izgleda VIN BMW.

VIN številko najdete na vozilu ali na drugih mestih. Najbolj priljubljena mesta na vozilu so: prednji del avtomobilskega ogrodja, zraven zadnjega kolesa, pod ali poleg rezervnega kolesa, sprednji del motornega bloka (pregrada), srednji steber, zraven potniškega sedeža. VIN številko najdete tudi na drugih mestih, kot so: registracijska kartica, naslov vozila, zavarovanje, policijska poročila, lastniški priročniki.

VIN Številka vašega BMW-ja najdete tukaj.
Ne pozabite, da pred nakupom preverite zgodovino vozila. To naredite tako, da vnesete številko VIN BMW spodaj: